MUŞ / HASKÖY - Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu

0 436 411 33 04 /5054027098
KÜLTÜR MAH. MEVLANA CAD. NO: 12/2 HASKÖY / MUŞ
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda,gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzü yaşatarak gelecek nesillere aktarılmasını sağlayarak, geleceğe umutla bakan toplumların yetişmesi için uygun ortamı sağlayan okul olmak
Misyon
Çocuklarımız doğal bir ortamda, öz güveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi iyi bir şekilde kullanabilen, ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal bir insan olarak yetiştirilmesi amaçlanmıştır.
Başarılar
2018-2019 eğitim öğretim döneminde 5 öğrenci Fen Lisesi, 3 öğrenci Sosyal Bilimler Lisesi,19 öğrenci Anadolu Lisesi,2 öğrenci Sağlık Meslek Lisesini kazanmıştır.
08.30 -15.40
Ulaşım
Ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır.Okul ilçe merkezine yürüme mesafesinde olup il merkezine ise 15dk´da bir Hasköy- Muş servisleri çalışmaktadır.
Merkezde kalan öğretmenler servisi kendileri ayarlıyor.
ilçe merkezi
İl merkezine 18km, İlçe merkezine 2km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuz gündüzlü, taşımalı ve yatılı olmak üzere Eğitim ve Öğretim hizmeti vermektedir.Pansiyonda yatılı kalan öğrencilerimiz erkek olduğundan bayan öğretmenlerimize belleticilik(yatılı) görevi verilmemektedir. Ancak gündüz nöbeti verilmektedir. Okulumuza ait 10 dairelik lojman bulunmaktadır. Boş daire olması durumunda isteyen öğretmenlerimize tahsisi yapılabilir.